Un home mor a Segur després de caure des d’un balcó per una ratxa de vent

un veí de Segur mor en caure d'un balcó a causa del vent
El fet es va registrar a una casa del carrer Delta de l'Ebre, a Segur de Calafell.

Un veí de Segur de Calafell de 56 anys ha mort aquest matí després de caure des del balcó del seu habitatge, situada en un tercer pis. La víctima ha perdut l’equilibri mentre feia unes reparacions en una de les finestres de la casa, situada al carrer Delta de l’Ebre. El fet s’ha produït pocs minuts abans de les onze del matí quan una ratxa de vent l’ha fet caure a un pati interior de l’habitatge. Al lloc van acudir diferents unitats del Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) que no van poder fer ja per salvar-li la vida. Mossos d’Esquadra van atendre l’emergència enviant a tres patrulles.

Center map
Traffic
Bicycling
Transit