Els Mossos detenen quatre persones relacionades amb la mort d’una dona que va aparèixer calcinada a un camí de Begues

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir quatre persones per la seva participació en l’homicidi d’una dona que va ser localitzada a Begues a finals de l’any passat. Els fets es remunten al matí del dia 28 de desembre de 2017 quan un caçador va localitzar en una zona boscosa de Begues el cos parcialment calcinat d’una persona. Els agents que es van desplaçar fins el lloc dels fets van comprovar que existien indicis de mort criminal, però no van poder identificar la víctima ja que anava indocumentada i l’estat en què es trobava no ho permetia.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud va iniciar una investigació per tal d’identificar la víctima i aclarir les circumstàncies de la mort.

Dies després de la localització del cos, agents de la Policia Científica van determinar que la persona morta era una dona de nacionalitat espanyola i de 34 anys. Amb aquestes dades i fruit de la investigació es van identificar quatre persones properes a l’entorn de la víctima que haurien participat en l’homicidi.

El dia 23 de gener els investigadors van establir un dispositiu que va permetre detenir els quatre presumptes autors de la mort, dos homes i una dona a L’Hospitalet de Llobregat i un altre home a Vilanova i la Geltrú. Tots són de nacionalitat espanyola, d’entre 43 i 31 anys i amb antecedents policials. Un dels detinguts va quedar en llibertat el dia 24 de gener pendent de ser citat a declarar davant del jutge. Els altres tres detinguts passaran demà a disposició del jutjat número 6 Gavà.

Port de Tarragona