Un remer troba un cadàver surant al port esportiu de Sant Carles de la Ràpita

Efectius de la Guàrdia Civil han iniciat una investigació per identificar i conèixer les circumstàncies que envolten a la troballa d’un cadàver al port esportiu de Sant Carles de la Ràpita. Bombers i Mossos d’Esquadra també han acudit a la crida (a un quart del matí d’avui) d’un remer que ha vist el cos surant a les aigües del port. Els bombers han recuperat el cos, que han traslladat fins a l’embarcador.

Les tasques d’identificació han començat sense que se sàpiga de moment ni el sexe, edat ni identitat de la víctima. Tampoc es coneix si es tracta d’un ofegat o d’un cas policial que hagi d’afrontar des de la justícia penal.

El digital Aguaita.com publica que es tracta d’un indigent de 43 anys, natural de la població barcelonesa de Sabadell. Segons informa aquest mitjà acostumava a viure al costat d’un camping entre Sant Carles de la Ràpita i Alcanar.

Port de Tarragona