L’Audiència de Barcelona donarà a conèixer el pròxim dia 15 la sentència del «Cas Palau», vuit anys després d’iniciar-se

La decisió judicial es farà pública dos dies abans de la constitució del Parlament de Catalunya.

el dia 15 es coneixerà la sentència del Cas Palau
Palau de la Música / GM

El tribunal de la secció 10a de l’Audiència Provincial de Barcelona que ha jutjat el conegut com a Cas Palau, ha convocat els acusats, els seus advocats i resta de parts processades per entregar la sentència de forma simultània, en mà, el pròxim 15 de gener a les 9.30 a la sala de vistes número 2 del Tribunal del Jurat del Palau de Justícia, informa el departament de comunicació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Donat el volum de la resolució, i per tal de garantir una notificació amb totes les garanties jurídiques, les parts personades i els advocats rebran el document íntegre gravat en un CD, als procuradors se’ls notificarà íntegra pel sistema Arconte a través del localitzador assignat a cada professional. I als acusats, a més, se’ls facilitarà en mà i en paper, la decisió judicial. Immediatament després d’aquesta notificació, i per les vies habituals, l’Oficina de Comunicació traslladarà la sentència als mitjans de comunicació acreditats.

Port de Tarragona