El Tribunal Suprem decideix mantenir a Oriol Junqueras a la presó per considerar que hi ha risc de reiteració

Els tres magistrats del Tribunal Suprem encarregats de decidir sobre la presó provisional d’Oriol Junqueras han decidit per unanimitat mantenir la seva situació de privació de llibertat. Mitjançant una interlocutòria, consideren que encara hi ha risc de reiteració sobre els delictes de rebel·lió, sedició i malversació. Creuen que en aquest recurs d’apel·lació no s’ha aportat cap element nou que els indueixi a pensar que té la intenció de modificar la «via seguida fins ara». D’aquesta manera, s’ha concedit la petició de la Fiscalia i de l’acusació que representa VOX. És la segona vegada que el Suprem denega la llibertat al vicepresident de la Generalitat destituït.

Copia en PDF de la interlocutoria: auto desestima apelación Junqueras

Port de Tarragona