Detenen un fotògraf a Cadaquès per gravar les seves clientes mentre es despullaven

És un professional conegut per la seva especialització en realitzar "books" a joves models.

Un fotògraf de Cadaquès va ser detingut dimecres passat per efectius dels Mossos d’Esquadra acusat d’haver gravat als seus clientes mentre es despullaven, ha informat la Cadena Ser. L’acció policial es va dur a terme després de la denúncia d’una dona que va sospitar que en el lloc hi havia càmeres amagades per captar com es canviava de roba. Així que el fotògraf s’haurà d’enfrontar a un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets. La SER ha detallat que poden haver-hi més víctimes d’aquesta acció i per a això s’ha creat un grup a les xarxes per compartir informació que porti a provar que van existir els enregistraments. El fotògraf és conegut per portar a terme «books» a joves models.

Port de Tarragona