Dos bombers moren en l’extinció d’un incendi a França, on han mort dues persones més

Ja són tres els bombers morts aquesta setmana a França, entre les inundacions i l'incendi de la casa del Pas-de-Calais.

Gérard Collomb, ministre de l’Interior francès, ha anunciat avui la mort de dos bombers voluntaris durant l’extinció d’un incendi en una casa de Estrée-Blanche, al Pas-de-Calais, on han mort dues persones més. Els bombers pertanyien al centre de seguretat de Lillers, a França. Un tercer bomber va resultar amb cremades greus en el sinistre, ha informat el ministeri gal. Entre els ocupants de la casa, dues persones van ser ateses pels serveis d’emergència.
L’origen de l’incident, iniciat la matinada d’ahir, es desconeix de moment i s’estan investigant aquestes causes.

Aquest cas eleva a tres el nombre de víctimes mortals entre les forces d’extinció d’incendis al país. Segons el ministre Collomb, «l’Estat mostra el seu trist emoció en una setmana mortal per als bombers francesos».

Port de Tarragona