Un incendi destrueix completament un magatzem de sabates de Reus i dos camions

Incendio en un almacén de zapatos de Reus
La estructura de hormigón que sostenía el techo ha cedido por el intenso calor.

Els bombers han sufocat aquesta matinada un incendi que ha destruït completament un magatzem de sabates ubicat al Camí de Castellvell de Reus. A més de carbonitzar tot el material emmagatzemat, també ha cremat dos camions que es trobaven al seu interior. Bombers de la Generalitat ha rebut l’avís a les 2.18 minuts i s’han mobilitzat unitats, no tan sols de Reus, sinó que han acudit de les properes de Cambrils i Tarragona. El sostre de la construcció s’ha ensorrat com a conseqüència de les flames. La nau té una superfície aproximada de 500 metres quadrats.

El foc ha estat sufocat en una primera fase, però durant el matí s’han mantingut unitats refrescant el lloc, de guàrdia per evitar el revifada del foc i per extreure els vehicles afectats. També es treballa per provocar l’ensorrament total de l’estructura del sostre.