Dos individus atraquen a mà armada un establiment de recreatius de La Pineda

Els delinqüents es van emportar la recaptació i es van donar a la fuga sense que es produïssin ferits.

Aquest és l'establiment on es va produir el robatori.

Dos individus van atracar la nit d’ahir un centre recreatiu del nucli de la Pineda, al municipi de Vila-seca. El succés va tenir lloc al local Las Vegas, ubicat al passeig Pau Casals, minuts abans de tres quarts de deu. Els dos atracadors van irrompre armats amb una pistola i una arma blanca, i amb la cara coberta. Després intimidar un dels treballadors, els lladres van aconseguir apropiar-se de la recaptació, que en aquests moments ascendia a una quantitat propera als mil euros. Els delinqüents van fugir en un vehicle. Al local hi havia algun client en aquests moments, però no es va registrar cap ferit, ja que ningú va oferir resistència. Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori amb intimidació per localitzar i detenir els delinqüents.