Activitat policial a Tarragona amb detencions per atracament a Valls, agressió amb arma blanca a Cambrils i robatori a vehicles a Reus

Els Mossos d’Esquadra han dut a terme diferents detencions relacionades amb fets delictius ocorreguts últims dies a la demarcació de Tarragona. El primer d’ells ha estat la identificació i arrest d’un atracador que va cometre un robatori amb violència i intimidació a un establiment comercial de Valls. El detingut, de 36 anys i de nacionalitat espanyola, és veí de Valls. Els fets es van produir al voltant de les 19.40 hores del dilluns dia 8, un home amb la cara tapada i una arma llarga tipus escopeta va accedir a l’interior del cèntric comerç de la capital de l’Alt Camp. La treballadora, en veure’l, ràpidament va fugir del local per demanar auxili. El lladre un cop sol a l’interior va decidir fugir corrents sense demora i sense arribar a sostraure res de l’establiment.

Després de diverses indagacions, els investigadors han pogut identificar el presumpte autor dels fets i detenir-lo a Valls. El detingut, amb nombrosos antecedents per delictes patrimonials, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que n’ha decretat el seu ingrés a presó.

Robatoris a vehicles a Reus

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Reus van detenir durant la matinada de dimecres un home de 26 anys, de nacionalitat marroquí i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i dos delictes de robatori amb força.

Els fets es van produir al voltant de les 03.30 hores d’aquest dimecres, els agents es trobaven realitzant patrullatge preventiu per la localitat de Reus i en passar pel carrer Vilallonga van detectar una furgoneta amb la llum interior encesa. En apropar-se per fer comprovacions, de sobte, va sortir corrents de l’interior del vehicle un home en direcció Avinguda Marià Fortuny. Els agents van sortir corrents darrere i van sol·licitar suport d’altres dotacions policials. Finalment, se’l va poder cercar i localitzar amagat a les proximitats del carrer Josep Caixés. A part de la furgoneta, també es va localitzar un turisme saquejat estacionat al carrer Vilallonga.

Els agents que van identificar i detenir a l’home van poder recuperar els objectes sostrets de l’interior dels vehicles, entre d’altres, hi havia unes ulleres de sol, una memòria tipus USB, un comandament a distància de pàrquing i unes claus d’un immoble. El detingut, que es troba en situació administrativa irregular dins l’Estat Espanyol, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, el qual va decretar el seu ingrés a un Centre d’Internament per a persones Estrangeres.

Detinguts a Cambrils per una agressió amb arma blanca

La Policia Local de Cambrils ha detingut a tres persones implicades en l’agressió amb arma blanca en una baralla ocorreguda la matinada de Cap d’Any en un local d’oci. Les declaracions de la víctima i dels testimonis, a més, de les imatges de les càmeres de seguretat han estat claus per esclarir els fets i identificar les diferents parts.

El passat 1 de gener, a les 6.55 hores, els agents locals van rebre dues trucades telefòniques provinents de l’establiment d’oci ubicat a l’avinguda Horta de Santa Maria sobre una baralla entre dos grups de persones. La Policia Local juntament amb els Mossos d’Esquadra van iniciar la recerca i van localitzar la persona agredida al servei d’urgències de l’Hospital Lleuger de Cambrils. L’agredit presentava dues ferides a la zona abdominal.