Els Mossos detenen una mare i un fill per robar a dos domicilis de Calafell

Carrer Àngel Guimerà, a Calafell, on es van produir els robatoris.

Els Mossos d’Esquadra del Vendrell van detenir aquest dimecres una dona de 46 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Barcelona, com a presumpta autora de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili. Dijous dia 11, es va localitzar i detenir pels mateixos fets al seu fill de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès).

El primer robatori va succeir el dia 9, entre les 09.30 i les 12.30 hores, en un baixos del carrer Àngel Guimerà de Calafell. Els autors dels fets van aprofitar per accedir-hi mentre no hi havia ningú al domicili i van sostraure tot tipus d’objectes de valor.

Al dia següent, cap a les 19.00 hores, la mateixa víctima dels fets anteriors va alertar al 112 informant que escoltava forts sorolls a casa dels seus veïns i que en principi no devien ser-hi presents al domicili.

En arribar la policia al lloc, van confirmar que el pany de la porta principal d’accés es trobava manipulat, i en accedir per la terrassa van localitzar a l’interior de l’habitatge la dona detinguda. A dins d’aquest domicili els agents es van trobar part dels objectes sostrets el dia anterior a l’immoble contigu. Testimonis dels fets van informar als agents que havien vist saltar per la terrassa un noi i una noia just abans de la seva arribada, i marxar caminant de la zona tot dissimulant.

Després de diverses indagacions i gràcies als indicis recollits per la policia científica en ambdós domicilis, els agents van poder identificar i detenir el segon autor del robatori, fill de la detinguda. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per delictes patrimonials, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona