FLASH: El Suprem nega a Junqueras sortir per a acudir al Parlament i no li trasllada a una presó catalana

El Tribunal Suprem nega a Oriol Junqueras la possibilitat de sortir de la presó d’Estremera per assistir a la Constitució del Parlament de Catalunya i als plens d’aquesta cambra. L’alt tribunal també denega la petició de trasllat a una presó catalana, segons ha avançat TV3. El jutge Pablo Llarena entén que podrà delegar el vot i per tant, exercir els seus drets com a diputat. Afegeix el magistrat que fa al trasllat de presó, si ho desitja, que reclami a Institucions Penitenciàries.

La interlocutòries també fan referència a Forn i Sànchez, diputats electes. Pel que fa referència als tres diputats, s’ha d’habilitar que pugui accedir a la seva condició de parlamentari, però declara la incapacitat legal prolongada d’aquestes tres persones per complir amb el deure de diputats i haurien de delegar el seu vot.

LLEGEIX L’AUTO A SOTA

Auto denegacion

Port de Tarragona