Evacuades 63 persones per un incendi en un restaurant de Castelldefels

L'explosió d'una bombona de gas mentre s'extingia el foc va provocar ferides a un bomber.

El vehicle on es va trobar la dona estava estacionat a aquest carrer, despoblat els caps de setmana. / GM

Els veïns d’un edifici de Castelldefels han estat evacuats preventivament a conseqüència d’un incendi a un incendi ubicat a la planta baixa. El succés s’ha registrat a l’establiment, ubicat al número 89 de l’avinguda de la Constitució i en el fet no s’han registrat danys personals entre els 63 veïns que ocupaven la finca en aquell moment. El foc s’ha iniciat a quarts de vuit d’aquest matí i ha afectat un altell del restaurant. Mentre els Bombers extingien l’incendi s’ha produït l’explosió d’una bombona petita de gas que ha ferit a la mà a un bomber. De moment, s’investiguen les causes que han iniciat el foc.

Port de Tarragona