Un grup de joves agredeix vigilants de seguretat a l’estació de Segur de Calafell i causa destrosses

Els vidres dels torns d'entrada a l'estació han estat trencats / AJ. CALAFELL

Un grup de joves ha causat danys a l’estació de Segur de Calafell aquesta nit, a més d’agredir als vigilants de seguretat, que han intentat frenar aquestes accions, informa l’Ajuntament de Calafell. La Policia Local de Calafell ha aconseguit detenir quatre d’ells. Pel que sembla, els presumptes agressors van intentar entrar a l’andana saltant les barreres d’entrada, cosa que ha estat censurat pels vigilants, que han rebut pedrades i cops. Segons les mateixes fonts, els causants dels aldarulls són de nacionalitat russa i amb residència a Segur de Calafell. Els vigilants han patit contusions, però no ferides de gravetat.

Port de Tarragona