Un mort i un ferit en l’ accident d’un ultralleuger als Ports

Els Bombers de Castelló rescaten a un dels ferits.

Un dels dos ferits en l’accident que ha patit un ultralleuger als Ports aquest matí ha perdut la vida hores després del succés. L’aparell ha caigut prop de la Mola de Fitó, al terme municipal de la Pobla de Benifassà, a la comarca de Castelló del Baix Maestrat. L’accident ha tingut lloc molt a prop del terme municipal de la Sénia (Montsià) i en un primer moment s’han activat fins a 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Un helicòpter de Bombers de Castelló ha rescatat als dos ferits perquè a la zona només s’hi pot accedir a peu o per aire. Un helicòpter medicalitzat ha aterrat en una zona propera on també espera un equip del SAMU (Servei d’Assistència Mèdica Urgent) de Castelló per traslladar els ferits a l’hospital.

En un primer moment, Bombers de Castelló i de la Generalitat s’han activat per un possible incendi forestal però finalment el fum era conseqüència de l’accident i els bombers catalans han començat a retirar-se.

Port de Tarragona