Els bombers extingeixen aquest matí un incendi que ha destruït una nau d’una indústria a l’Albi

El foc ha destruït completament una de les tres naus de l'empresa.

Una de les tres naus d’una empresa industrial de la localitat d’Albi, a Les Garrigues, ha quedat completament destruïda per un foc que s’ha iniciat aquest matí. A les 7.55 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi a una indústria de metalls i plàstics d’aquest terme municipal, situada al punt quilomètric 5,5 de la carretera LP-7032.

S’han activat 12 dotacions dels Bombers que s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi, que estava totalment desenvolupat a la seva arribada. La coberta de la nau afectada estava greument afectada i finalment ha col·lapsat. El dispositiu d’extinció ha donat per controlat l’incendi a les 9.43 hores del matí i ara mateix hi continua treballant per remullar la zona cremada. El foc ha cremat completament una de les naus de l’empresa i un cobert annexa a aquesta. A l’interior hi havia material plàstic. Hi ha tres naus més a aquesta empresa que no han tingut cap afectació.

L’empresa afectada es dedica a la fabricació d’estructures metàl·liques, maquinària industrial i agrícola i està situada al polígon industrial Els Colls. La nau que ha resultat completament cremada té uns 280 metres quadrats de superfície i 8 metres d’alçada i contenia caixes de plàstic per al transport de components d’automoció. També ha cremat el 50% d’un cobert metàl·lic annexa a la paret de la nau, així com maquinària diversa i 5 tractors antics.

Els vehicles dels Bombers s’han anat retirant del servei gradualment a partir de les 11.00 hores del matí i ara retornen als parcs les dotacions que estaven remullant l’incendi fins a l’extinció.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha revisat dues persones de manera preventiva per possible intoxicació per fum, però no han hagut de ser evacuades a cap centre mèdic.

Han treballat en aquest incendi 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.

Port de Tarragona