Detenen una mare a Figueres per deixar la seva filla de vuit mesos sola en un cotxe per anar a ballar a un pub

La trucada d’una dona al 112 avisant que hi havia un nadó només en un cotxe va activar als Mossos d’Esquadra, que van donar amb la mare en un pub proper. Els fets van passar la nit d’ahir, cap a les 11, a les proximitats de la plaça del Sol de Figueres, segons ha informat la Ser. Pel que sembla, la mare de la criatura va deixar a la seva filla al cotxe d’un amic. La dona, de 33 anys, és veïna de Castelló d’Empúries.

Se li va fer un control d’alcoholèmia que va donar com a resultat 1,18 mg / l. i va quedar detinguda acusada d’un delicte d’abandonament de menors i la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA) es va fer càrrec de la nena, a la qual va lliurar a uns familiars posteriorment.

Port de Tarragona