Operatiu antidroga al Raval per desmantellar un domicili ocupat que s’utilitzava com a punt de venda de drogues

Detinguts dos homes i identificats una quinzena de consumidors que en el moment de l’escorcoll es trobaven a l’interior del pis consumint substàncies estupefaents.

Mossos d’Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquesta tarda un punt de venda de drogues ubicat al carrer del Salvador del barri de Raval del districte de Ciutat Vella a Barcelona. L’operatiu antidroga s’ha iniciat aquesta tarda quan efectius dels dos cossos policials han accedit a l’immoble ocupat des d’on es traficava amb drogues. El dispositiu policial d’avui ha acabat amb un balanç de dos detinguts per tràfic de drogues, una quinzena de consumidors identificats que estaven consumint a l’interior del pis investigat, i la intervenció de diverses dosis de cocaïna i heroïna.

La investigació es va iniciar després de recopilar diverses informacions que apuntaven que hi havien un pis en el barri, a l’interior del qual hi havia persones que l’utilitzaven com a punt de venda de substàncies estupefaents. El Grup de Salut Pública de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella, juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona van iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments durant dos mesos durant els quals han pogut certificar que el pis investigat era un punt de venda de droga i que estava ocupat il·legalment per les persones que hi havitaven que es dedicaven al tràfic de substàncies estupefaents..

Aquesta tarda, efectius dels dos cossos policials han escorcollat, per ordre judicial, el domicili investigat i han intervingut diverses dossis de cocaïna, heroïna i estris per la seva elaboració i comercialització.

33 entrades a domicilis i 43 detinguts des de principis de l’any 2017

Des de principis de l’any 2017 fins ara, s’han realitzat 33 entrades a domicilis en el barri del Raval i s’han detingut 43 persones. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana mantenen dispositius de seguretat a la zona i mantenen obertes investigacions a l’entorn de punts des d’on s’estaria produint tràfic de substàncies estupefaents.

A partir de les denúncies de veïns i de les informacions que aquests aporten a la policia, els Mossos i la Guàrdia Urbana comproven sempre la veracitat d’aquestes informacions i en cas que es detecti qualsevol indici de tràfic de substàncies estupefaents s’inicia una investigació i es posa en coneixement del jutjat.

Port de Tarragona