La Guàrdia Urbana de Reus destrueix 7.000 còpies il·legals comissades en operatius contra la venda de productes falsificats

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha destruït aquesta setmana el material il·legal decomissat en les diverses operacions realitzades durant el 2017 contra la venda ambulant de productes falsificats a la ciutat. Amb motiu de les actuacions realitzades es van intervenir 4.236 còpies il·legals de CD i DVD, i més 2.400 còpies de diversos productes falsificats de marques conegudes, les quals es posaven a la venda a través de venedors ambulants en diferents punts de la ciutat (1.354 bosses de m&a grave;, 585 moneders. 335 ulleres i 224 colònies).
A més de la destrucció de les còpies de material falsificat, la Guàrdia Urbana, ha destruït d’armes, estris perillosos intervinguts i altres objectes procedents de les intervencions administratives i de seguretat ciutadana.

Finalment, entre tot el material que la Guàrdia Urbana ha portat a la deixalleria per a la seva incineració hi ha 425 mostres de substàncies estupefaents, comissades en diferents operatius policials contra el tràfic de drogues. El regidor de Seguretat, Joaquim Enrech, afirma que «la Guàrdia Urbana continuarà perseguint el top manta perquè infringeixen els drets d’autor i la propietat industrial i intel·lectual, i perquè perjudica tant les vendes dels comerços que compleixen les lleis, com els mateixos clients, ja que molts adquireixen productes sense cap garantia i, de vegades, pensant que són productes originals».

La lluita contra la venda ambulant de productes falsificats és una de les línies d’actuació de la Guàrdia Urbana de Reus durant els darrers anys en defensa del sector comercial i el conjunt de la ciutadania. L’accció policial va dirigida tant a l’eradicació de la venda a la via pública, i localitzar els immobles on es fan les còpies il·legals i se suministra als venedors.

Port de Tarragona