La Fiscalia de Tarragona sol·licita nou anys de presó per un massatgista de Reus per abusar d’una noia de 16 anys

Un massatgista de Reus s’enfronta a una pena de nou anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual contra una clienta de setze anys en un judici que s’iniciarà el mes vinent a l’Audiència Provincial de Tarragona. El Ministeri Fiscal relata en les seves conclusions provisionals que els abusos es van repetir al llarg d’un mes: del 20 de febrer al 20 de març del 2014 al domicili de l’acusat a Reus. L’home, de 47 anys, està acusat de realitzar tocaments a les parts íntimes de la menor i va intentar realitzar pràctiques sexuals que la noia va rebutjar. La Fiscalia demana, a més de la presó, que es condemni al processat a no apropar-se a la víctima a menys de 500 metres i comunicar-se amb ella durant quinze anys. En cas de ser condemnat, es demana que una vegada sortit de la presó, se li imposin cinc anys de llibertat vigilada.