El Constitucional es reuneix demà per decidir si deixa sense efecte la seva decisió de dissabte a petició de Puigdemont

El Constitucional es reunirà demà a les 13:00 hores per resoldre les al·legacions presentades en la tarda d’avui per Carles Puigdemont i els diputats electes de Junts per Catalunya (JxCat), ha informat el Tribunal. En el seu escrit, sol·liciten al Tribunal Constitucional que deixi sense efecte l’acte amb el qual, el passat dia 27, el Ple va acordar la suspensió cautelar de la investidura d’Carles Puigdemont com a President de la Generalitat de Catalunya si no es compleixen les condicions indicades en aquesta resolució.

El Tribunal ha donat a les altres parts, Advocacia de l’Estat i Parlament de Catalunya, un termini que vencerà demà, 30 de gener, a les 11:00 hores perquè formulin les seves al·legacions, segons una nota emesa aquesta nit pel TC.

Port de Tarragona