Els Mossos detenen una dóna com a presumpta autora de l’incendi a un pis de Reus on s’han produït 17 ferits aquesta matinada

L'incendi s'ha iniciat al segon pis d'aquest edifici.

Una dona de 34 anys i de nacionalitat marroquina ha estat detinguda per la Policia catalana com a presumpta autora de l’incendi d’un pis de Reus, on s’han registrat 17 ferits, un d’ells amb cremades molt greus, segons informen els Mossos d’Esquadra. Diari Mes publica avui que la detinguda vivia havia estat parella de l’home que residia dins el pis del carrer Mossèn Ramon Muntanyola on s’ha iniciat el foc, aquesta passada matinada.

Segons les mateixes fonts, els veïns havien sentit discussions els últims dies a dins de l’habitatge. Sembla que la dona hauria trencat una finestra per llençat un accelerant que ha provocat l’incendi. L’home ocupava aquest pis, propietat d’un banc, des de feia uns quatre mesos. És ell qui ha patit cremades de tercer grau que han fet necessari el seu trasllat a l’hospital de la Vall d’Hebron.

Notícia de l’incendi