Un ferit amb cremades greus i 16 intoxicats en l’incendi en un edifici de Reus que ha estat evacuat

Simultàniament a l'extinció, es van comunicar incendis de vehicles en altres tres punts de la ciutat, sobre dos quarts de la matinada.

El fuego se ha registrado en un segundo piso de este edificio de la avenida Mossen Muntanyola.

Una persona ha patit cremades de tercer grau i altres setze han hagut de ser ateses per inhalació de fum en un incendi que s’ha registrat a dos quarts de quatre de la matinada d’avui en un edifici de Reus. El succés ha tingut lloc en una segona planta del número 2 del carrer Mossèn Ramon Muntanyola per causes que no han estat encara comunicades. Els ferits han estat traslladats a l’hospital de la Vall d’Hebron (cremat greu), set d’ells a l’hospital de Sant Joan de Reus, 6 al CAP Sant Pere i dos més han estat atesos i donats d’alta al lloc de l’incendi.

Alguns dels evacuats van haver de ser rescatats per la terrassa de l’edifici, encara que altres van ser confinats amb seguretat, informa Bombers.

En l’emergència hi han participat efectius de Mossos, amb quatre patrulles i altres tantes de la Policia Local, a més del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Dues unitats que participaven en l’extinció han estat derivades a tres punts on es van registrar incendis de vehicles en zones pròximes minuts després:

A les 04:27 h. al carrer Antiquaris

A les 4.41 a la plaça Gabriel Ferrater i Soler

A les 4.52 h. a l’avinguda de Salou.

 

Port de Tarragona