Els Mossos d’Esquadra alliberen un home i detenen els seus segrestadors al costat del camp de futbol del Reus Esportiu

El segrest va ser denunciat diumenge passat i podria tenir un origen relacionat amb el món de la droga.

archivo / arxiu

Els Mossos d’Esquadra han aconseguit alliberar un home que havia estat segrestat per una organització criminal, ha informat el cos policial. En l’operació, duta a terme a les deu de la nit ahir dilluns es van detenir tres persones més, de nacionalitat marroquina i veïns del barri Gaudí de Reus. L’actuació l’ha dut a terme el Grup Especial d’Intervenció (GEI) i agents de la Unitat Central de Segrestos. L’alliberament ha passat al carrer Nelon Mandela, al costat del camp de futbol del Reus Esportiu. Els Mossos van rebre va rebre l’avís diumenge passat que s’havia segrestat a dues persones. El segon segrestat va ser alliberat hores abans que el GEI intervingués.

Port de Tarragona