El fiscal demana quatre anys de presó per al conductor que va matar dos joves a Amposta conduint sota els efectes de les drogues

Se li imputen dos delictes d'homicidi per imprudència greu i delicte contra la seguretat viària.

Manuel Vicente PC, veí de Barcelona i de 50 anys d’edat, és el conductor que presumptament va matar dos joves el 22 de desembre de 2016 a la N-340 i que ara s’enfronta a una petició fiscal de quatre anys de presó, segons l’escrit de conclusions provisionals de la Fiscalia. El judici començarà el dia 12 de febrer en els jutjats penals de Tortosa. Les víctimes, de 15 i 18 anys, veïns de Masdenverge i Amposta, circulaven sobre una motocicleta quan van ser envestits per la furgoneta que conduïa el processat, segons relata el fiscal. Les proves realitzades al conductor per Mossos de Trànsit van donar positiu en cocaïna. Se li imputen dos delictes d’homicidi per imprudència greu i un delicte contra la seguretat del trànsit.

Se li va imposar per aquell temps la prohibició de conduir, però, dies després va ser descobert per la Guàrdia Civil desobeint aquesta ordre judicial. El jutge va ordenar el seu ingrés a la presó el 5 de juliol de 2017.

Port de Tarragona