Els Mossos d’Esquadra detenen un home per simular el robatori d’un vehicle per cobrar 70.000 euros a l’assegurança

Els Mossos de Tarragona van detenir el passat dimarts un home de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte i un delicte d’estafa. La policia catalana va iniciar la investigació a partir de la denúncia que el detingut va posar el passat 22 de setembre de 2017. L’home explicava que havia deixat estacionat un vehicle de gamma alta a Tarragona i en tornar a buscar-lo, va veure que ja no hi era.

Els investigadors van fer-se càrrec del cas i van començar a fer comprovacions per tal de localitzar el vehicle i la persona que suposadament l’havia robat. Mentrestant, el denunciant es va posar en contacte amb la seva asseguradora per aconseguir una indemnització que ascendia a 70.000 euros. Amb la investigació oberta, el 22 de desembre, el propietari del vehicle va informar-los que ell mateix havia localitzat el seu cotxe estacionat en un carrer de Salou i l’havia pogut recuperar.

Les circumstàncies de la troballa i la declaració de l’individu van fer que els investigadors continuessin amb el cas. Després de diverses indagacions, els mossos van comprovar que el vehicle no havia estat mai sostret. En aquest sentit, es va poder veure el detingut amb el seu vehicle durant el temps que se suposava que el cotxe estava sostret.

Per tot plegat, els mossos van detenir l’home per simular un delicte i per estafa. Després de declara en dependències policials, l’home va quedar en llibertat a l’espera de comparèixer davant del jutge.

Port de Tarragona