Dos morts en caure un cotxe sobre l’autovia A-7 des de la rotonda de les Gavarres de Tarragona

Un vehículo se ha precipitado desde la autovía de Reus hasta la A-7.

Dues persones han perdut la vida en un accident de trànsit ocorregut a les 8:40 h. del matí a aquest dissabte a la T-11 (autovia de Tarragona a Reus). Un vehicle ha caigut a l’autovia A-7 des de la rotonda, a un nivell superior. També s’ha registrat un ferit greu. L’autovia ha quedat tallada.

Les finales són la passatgera davantera i la passatgera posterior d’un turisme han mort avui en un sinistre viari a la T-11 a Tarragona (Tarragonès). Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha caigut a l’A-7.  Es tracta d’E.C.L., una dona de 27 anys i veïna d’Alcoletge i de T.O.G., una dona de 19 anys i veïna de Lleida, respectivament. El conductor ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, atès que el turisme ha caigut a l’A-7, el trànsit s’ha tallat en aquesta via a les 09.21 h, a l’altura de Tarragona en sentit Vila-seca, i s’han efectuat desviaments senyalitzats. A les 10.47. s’ha pogut obrir un carril a la circulació i a les 11.06 s’ha obert definitivament el trànsit.

 

Diari Més

 

AMPLIAREM