El conductor del cotxe que es va precipitar sobre l’A-7 a les Gavarres podria ser acusat d’un doble homicidi imprudent

VR TV

El conductor del vehicle que es va precipitar des de la rotonda de les Gavarres a l’A-7 dissabte passat i on van morir dos joves lleidatanes, podria ser acusat de delictes contra la seguretat del trànsit i/o un doble homicidi per imprudència. El jove, de 22 anys, va ser hospitalitzat en estat greu. Els Mosssos d’Esquadra van iniciar una investigació per determinar les circumstàncies de l’accident mortal i es va arribar a la conclusió que el vehicle circulava a 140 quilòmetres per hora en una zona restringida a 40 km / h.

L’elevada velocitat del vehicle podria ser clau perquè en el seu dia judicialment se li imputessin aquests delictes. L’accident es va produir minuts abans de les nou del matí davant de la zona comercial de les Gavarres, quan el turisme, que procedia de Reus, va trencar una tanca protectora d’una rotonda i es va precipitar sobre l’autovia A-7. En l’accident van morir Elisenda Calderó López, de 27 anys, veïna d’Alcoletge, i Tamara Hernado González, de 19 anys, resident al barri del Secà de Sant Pere, a Lleida.