Tercer accident mortal a la província en quatre dies, aquesta vegada en l’A-7, a Vila-seca

Un home de 60 anys ha perdut la vida en un accident de trànsit que s’ha registrat a l’autovia A7, al seu pas pel terme municipal de Vila-seca. El succés s’ha registrat a les nou del vespre, al quilòmetre 1.154 i en que s’han vist implicats dos vehicles, un d’ells seria un minicotxe Aixam, conduit per la víctima mortal. Dues dotacions de bombers, tres vehicles del Sistema d’Emergència Mèdica i efectius de Mossos d’Esquadra atenen l’emergència. SEM no ha pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Es tracta del tercer accident mortal que es registra a la província de Tarragona en quatre dies, després de la mort de dues noies a Les Gavarres el passat dissabte i tres veïns de l’Arboç,  diumenge.

 

Port de Tarragona