Els Mossos identifiquen per l’ADN l’home que va apunyalar un seguidor del París Saint-Germain a Barcelona el 2014

El detingut és a presó actualment per altres causes pendents. Una minuciosa investigació de tres anys i dos mesos ha permès resoldre aquesta agressió.

Complex Egara dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos han identificat l’autor d’una agressió amb arma blanca a un aficionat del París Saint-Germain el 10 de desembre de 2014. La persona identificada és un home de nacionalitat espanyola, de 28 anys i amb antecedents policials. El detingut és a presó actualment per altres causes pendents.

Una minuciosa investigació de tres anys i dos mesos ha permès resoldre aquesta agressió ocorreguda als voltants del Camp Nou després que acabés el partit que enfrontava el FC Barcelona i el París Saint-Germain. L’anàlisi de l’ADN trobat en l’arma blanca ha estat clau. Els fets es remunten al 2014 quan després del partit de la Lliga de Campions va començar una baralla entre un grup d’unes 15 persones i un seguidor de l’equip parisenc que estaven en un bar de les rodalies de l’estadi. A l’exterior del local la víctima va ser agredida amb arma blanca per l’esquena, fet que li va ocasionar una ferida i va haver de ser atès pels serveis mèdics que li van posar diversos punts de sutura.

El grup d’Homicidis de Barcelona es va fer càrrec de la investigació i va prendre declaració a les víctimes i testimonis. A més, van localitzar davant del bar una arma blanca amb restes de sang. La Policia Científica va analitzar les mostres i va detectar ADN de la víctima. També van trobar ADN de l’agressor i després de fer gestions policials van identificar l’autor de l’agressió, el qual ja es troba a presó per altres causes.

Port de Tarragona