El jove que conduïa el cotxe en l’accident de les Gavarres on van morir dues noies no tenia carnet de conduir

Arxiu / Archivo

El conductor del Volkswagen Golf que es va precipitar sobre l’autovia A7 des de la rotonda de la T-11 a les Gavarres no tenia carnet de conduir, segons ha informat la policia catalana. Adrian R., de 22 anys, que es troba hospitalitzat després de l’accident de dissabte passat en què van morir dues dones, va donar positiu en el control d’alcoholèmia, encara que en un índex molt baix 0,19 mg / l, però al no disposar de llicència de conduir es considera per les autoritats un nivell d’alcoholèmia prohibit. D’altra banda, el resultat del control de drogues va resultar negatiu. Mossos especifica que no es tracta d’un conductor amb el carnet retirat -per exemple, a causa de l’acumulació de punts o per un accident anterior- sinó que mai va disposar de la corresponent llicència.

La investigació continua oberta ia hores d’ara molt centrat en determinar la velocitat a la qual circulava el vehicle, que, els primers indicis donen com a resultat que circulava a 140 km / h, segons l’anàlisi del velocímetre. Cal recordar que la zona on es va produir l’accident està limitada a 40 km / h. El conductor podria enfrontar-se a dos delictes d’homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària.

Port de Tarragona