L’Audiència Provincial de Tarragona ordena reobrir una causa per una agressió policial el dia del referèndum a Amposta

Una de las cargas realizadas el 1-O en Barcelona.

El jutjat d’instrucció número 4 d’Amposta ha de reobrir un cas que va arxivar el passat mes d’octubre, que es va iniciar després d’una denúncia d’un agredit per les càrregues policials de l’1-O, informa el digital Aguaita.com. Segons aquestes fonts, els magistrats argumenten que l’arxiu es va decidir de forma precipitada i que és necessari investigar convenientment la denúncia.

Al seu dia, el jutge d’Amposta va considerar que no existien dades suficients per conèixer la identitat dels possibles responsables, ja que el denunciant no va aportar dades per identificar els agents antiavalots que van agredir. Però la defensa va presentar un recurs de reforma especificant que s’havia identificat l’agent. De nou la titular del jutjat ampostí va desestimar novament el recurs al·legant que no s’acompanyava cap document on es pogués comprovar aquesta identitat.

Un nou recurs, aquest cop davant l’Audiència Provincial de Tarragona, indicant que no s’havia dut a terme cap diligència d’investigació, ha donat com a resultat aquesta ordre de reobertura.

Port de Tarragona