Detingut després de disparar accidentalment a la seva parella a Torredembarra

L'home ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra per un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes i lesions per imprudència.

Una dona ha mort a l’hospital Joan XXIII de Tarragona després d’haver rebut un tret de la seva parella, a qui se li hauria disparat l’arma accidentalment. L’home ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra per un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes i lesions per imprudència. L’home, de 42 anys, i veí de Clarà, és company sentimental de la víctima, de 37 anys, a la qual ha acompanyat al CAP de Torredembarra després de quedar greument ferida. Posteriorment, ha estat traslladada en helicòpter a l’hospital de Tarragona. El detingut ha al·legat que l’arma és de la seva propietat i que procedeix d’una herència familiar, tot i que l’arma no consta oficialment com registrada.

 

Port de Tarragona