Detingut a Mont-roig del Camp un conductor que va agredir dos agents després que la prova d’alcoholèmia sortís positiva

El detingut ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Arxiu Mossos

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit han posat a disposició judicial un home de 61 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vila-seca, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol, negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia i per atemptat als agents de l’autoritat, segons informa la Policia catalana.

A les 16.05 hores d’ahir, agents de trànsit es trobaven realitzant un control a la N-340 al municipi de Mont-roig del Camp. De sobte, van veure com un vehicle que es trobava a uns 50m del control feia un gir sobtat a la dreta i entrava en un camí sense asfaltar. Un vehicle policial va sortir del control per tal de fer recerca del possible vehicle escàpol, se’l va localitzar a la rotonda que enllaça la T-323 amb l’autovia A-7.

En aturar-lo, els agents el van identificar i van fer la prova d’alcoholèmia al conductor. El resultat de la prova amb l’etilòmetre va ser de 0,94 mg/l. En informar-lo que havia donat positiu i que calia repetir de nou la prova amb l’etilòmetre evidencial, l’home va canviar la seva actitud envers els agents i es va posar agressiu.

Després de varies negatives a la prova de detecció amb l’etilòmetre evidencial, els agents va informar-lo que quedaria denunciant penalment per negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. En aquest moment, l’home va colpejar per l’esquena a un dels agents i al pit a un altre i finalment va quedar detingut.

El detingut ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona