Un veí de Montblanc mor en un greu accident de trànsit ocorregut a Alcover

Foto: Cristina Aguilar / Diari Més

Un veí de Montblanc, F.S.E., de 35 anys, ha mort en un accident de trànsit ocorregut a la C-37, dins el terme municipal d’Alcover, segons informa el Servei Català de Trànsit. Es tracta d’una col·lisió entre un turisme i la motocicleta que conduïa el finat que s’ha produït a tres quarts de sis de la tarda d’avui, diumenge.

Com a conseqüència de la topada, el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, F.S.E., de 35 anys i veí de Montblanc, ha mort. Els dos ocupants del cotxe han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l’hospital Pius de Valls.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la C-37 s’ha tallat a Alcover en ambdós sentits de la marxa i s’ha pogut reobrir a les 20.00 h aproximadament.

Port de Tarragona