Una dona de 73 anys del Morell fa fugir a cop de paraigües un atracador que esgrimia una navalla

El delinqüent, amb antecedents penals, ha estat detingut pels Mossos i ingressat a la presó acusat d'aquesta temptativa de robatori amb violència i per un altre robatori en un habitatge de Vilallonga del Camp.

L'atracament frustrat i el robatori a domicili van passar al carrer de la Sardana del Morell.

Una dona de 73 anys va aconseguir fer fugir a un delinqüent que la va abordar quan sortia del seu domicili al Morell el passat 5 de febrer. La víctima no va dubtar a utilitzar el seu paraigua per acovardir l’atracador, que li va demanar tots els diners que portés, amenaçant-la amb una navalla. Arran d’aquest fet, es va identificar a l’individu, fent gestions per localitzar-lo i detenir-lo.

Una hora després, el mateix individu va ser vist trencant un dels vidres d’un camió, estacionat al mateix carrer on va ocórrer l’atracament frustrat. Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei va intentar interceptar, però va poder fugir. Finalment, dilluns passat va poder ser localitzat i arrestat.

Dos dies després, el propietari d’una casa del carrer Major de Vilallonga del Camp va denunciar un robatori al seu domicili. El lladre havia forçat la porta de l’habitatge i va sostreure un ordinador portàtil, una consola de jocs i tabac. De nou s’identificava al mateix individu dels fets anteriors. Finalment, dilluns passat es va poder localitzar i arrestar el presumpte autor dels tres robatoris. Es tracta d’un jove de 19 anys, domiciliat a El Rourell, que ha estat ingressat a la presó per ordre judicial.

 

Port de Tarragona