Mor un ertzaina en patir un infart durant els enfrontaments amb els ultres de l’Spartak a Bilbao

Un agent de l’Ertzainza ha mort aquesta tarda després de patir una parada cardiorespiratòria als voltants de l’estadi de San Mamés, a Bilbao. El policia va ser traslladat a l’hospital de Basurto i no ha pogut superar la parada que ha patit durant els disturbis amb ultres de l’Spartak. El mort s’ha sentit indisposat durant les càrregues, que intentaven evitar el llançament d’objectes i bengales als voltants de l’estadi de San Mamés.

Cinc persones, tres d’ells aficionats russos, han estat detinguts com a conseqüència d’aquests fets. El partit entre l’Athletic Club i l’Spartak de Moscou va ser declarat d’alt risc i per això es van destinar mig miler d’erzainas, a més d’un centenar de policies municipals, que es van unir a la seguretat privada que va contractar el club per a l’ocasió.

Port de Tarragona