Identificat i denunciat el conductor que va penjar a les xarxes un vídeo conduint a 200 km/h mentre bevia ginebra

Captura del vídeo penjat a les xarxes on es pot veure l'ampolla de ginebra i de fons el comptaquilòmetres.

La brometa sortirà cara a aquest conductor que els Mossos d’Esquadra de Trànsit han denunciat penalment. S’ha aconseguit identificar al conductor que va penjar un vídeo a les xarxes socials mentre conduïa a 200 km/h mentre bevia alcohol. Es tracta d’un home, de 21 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Linyola, que serà acusat com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, informa la Policia catalana.

El passat 16 de febrer, gràcies a la col·laboració ciutadana, es va detectar un vídeo que circulava per les xarxes socials on es veia un jove conduint a elevada velocitat i bevent d’una ampolla de ginebra. Els mossos van obrir una investigació per esbrinar la identitat del conductor. En un primer pas va permetre determinar que el vídeo s’havia gravat el 15 de febrer a l’autovia A-2, dins del terme municipal de Bell-lloc. Aquest dimecres, un cop determinada la identitat del conductor, va ser citat a comissaria i denunciat penalment com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.

L’home denunciat haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia quan sigui requerit. S’ha de recordar que conductes temeràries com l’excés de velocitat o la conducció sota l’efecte de begudes alcohòliques són dues de les principals causes d’accidentalitat que poden posar en risc la vida de tots els usuaris de la via.

Port de Tarragona