Quatre detinguts i dos mossos amb lesions en una baralla multitudinària al barri del Carrilet de Reus

Dos mossos d’esquadra han patit contusions a l’intentar posar ordre en una baralla multitudinària que s’ha registrat a les quatre d’aquesta tarda al barri del Carrilet de Reus. Una vintena de persones de diferents ètnies s’han enfrontat amb pals, el que ha alertat els veïns del barri, que han alertat la policia catalana. Set unitats s’han acostat al lloc i han rebut també cops per part dels participants de l’enfrontament. Finalment, han aconseguit posar ordre i han procedit a la detenció de quatre persones. Una de les patrulles policials també ha estat colpejada i s’observaven danys en ella. Sembla que la baralla ha començat en un bar de l’esmentada avinguda Carrilet.

 

Port de Tarragona