FLASH: Mor d’un infart l’ex-jugador del Barça Enrique Castro Quini mentre conduïa per Gijón

Foto: CAO

Enrique Castro Quini, el que va ser una llegenda en el món del futbol, ha mort avui de forma sobtada en patir un infart mentre conduïa per Gijón. Dos agents de la Policia Nacional van intentar reanimar-abans que arribessin al lloc els serveis sanitaris d’emergència, que van poder estabilitzar. Mentre era conduït a l’hospital per una UVI mòbil, va patir un segon infart del qual ja no es va recuperar. El famós davanter tenia 68 anys.

A més de pels seus èxits esportius, «Quini» es va fer molt conegut al món per haver patit un segrest, el 1981 que el va mantenir retingut en mans dels delinqüents fins que la policia va aconseguir alliberar-25 dies després del fet. La carrera professional d’aquest jugador asturià es va desenvolupar bàsicament en els equips del F.C. Barcelona i l’Sporting de Gijón.

Port de Tarragona