El jutge admet a tràmit la querella del jove que va perdre un ull l’1-O i encarrega a Mossos que identifiquin al policia que va disparar la pilota de goma

Roger Español, el joven que perdió la visión en un ojo, en una rueda de prensa. IETB

El titular del Jutjat número 7 de Barcelona, que investiga els fets de l’1 d’octubre, ha admès a tràmit la querella interposada pel jove que va perdre un ull a conseqüència del tret d’una pilota de goma. Francisco Miralles ha dictat un acte pel qual encarrega als Mossos d’Esquadra que identifiquin l’agent del Cos Nacional de Policia que va realitzar tal tret i les circumstàncies en què es va produir. Especialment, es mostra interès a saber la distància a la qual es va produir el tret.

En la mateixa resolució, se sol·licita a la Policia Nacional que informi de les unitats, vehicles i agents, que van circular en aquell moment pels voltants de l’institut Ramon Llull de Barcelona, on van tenir lloc els fets que s’instrueixen.

Port de Tarragona