Detenen a Aiguamúrcia un jubilat que complementava la seva pensió cultivant marihuana

Imatge de les plantes de marihuana incautades. / G. C.

La Guàrdia Civil ha detingut al municipi d’Aiguamúrcia a un home per conrear plantes de marihuana i defraudar el fluid elèctric al seu domicili. L’arrestat, espanyol de 63 anys, complementava la seva pensió amb el que s’obtenia de la venda del cànnabis. En una entrada i registre al garatge del seu domicili es van descobrir sofisticats dispositius per aconseguir una alta productivitat del cultiu. Es va comprovar també que l’habitatge tenia un consum energètic superior als seus veïns, cases de similars característiques, el que va portar els agents a deduir que l’arrestat presumptament va realitzar una connexió il·legal a l’escomesa de la xarxa elèctrica.

S’han confiscat 290 plantes de marihuana llistes per a la recol·lecció i 7,2 quilos en procés d’assecat. L’home complementava amb els beneficis que obtenia la seva pensió. El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 del Vendrell l’ha deixat en llibertat amb els càrrecs de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.