Els Mossos detenen dos homes que van atracar encaputxats i amb ganivets una benzinera de La Pineda

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 27 de febrer dos homes de 28 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Salou, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els dos detinguts havien atracar una benzinera a La Pineda, a Vila-seca, i van intimidar la treballadora amb ganivets. Els atracadors, que van actuar encaputxats, es van endur 150 euros  de la caixa enregistradora i la bossa de mà de la treballadora amb uns 120 euros i diversos objectes personals.

Els agents que investigaven el cas van prendre declaració a la víctima i van analitzar les imatges de les càmeres de seguretat en les quals apareixia el cotxe utilitzat per a la fugida. La identificació d’un dels autors es va aconseguir gràcies a les empremtes trobades i el segon autor es va identificar arran de la investigació iniciada sobre el primer.

Els agents van saber que els autors tenien intenció de desfer-se del vehicle utilitzat en el robatori i d’altres objectes que els podien incriminar, motiu pel qual es va organitzar un dispositiu per a detenir-los. En aquest operatiu policial el jutge va autoritzar una entrada i escorcoll al domicili dels detinguts on els policies hi van localitzar diverses peces de roba d’un dels autors utilitzades en l’atracament, a més de trobar-hi cinquanta plantes de marihuana. El vehicle trobat també es va relacionar directament amb el robatori.

Els dos autors van passar a disposició judicial el 2 de març i el jutge va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells i llibertat amb càrrecs per a l’altre.

Port de Tarragona