Tres víctimes mortals en accidents de trànsit a Gurb, Sils i Sant Esteve Sesrovires durant aquest diumenge

Tres persones han perdut la vida a les carreteres catalanes en tres accidents ocorreguts durant aquest diumenge, 4 de març, a Gurb, Sils i Sant Esteve Sesrovires.

El primer dels successos s’ha registrat minuts abans de les set del matí en un xoc frontal entre dos cotxes, registrant-se la mort d’una jove -menor d’edat- que ocupava el lloc del passatger davanter d’un dels turismes. Quatre persones més han resultat ferides de gravetat i han estat excarcerades pels Bombers de la Generalitat. L’accident s’ha registrat a la C-17, al terme municipal de Gurb, a la comarca d’Osona.

A Sils, a la comarca de la Selva, una altra dona que ocupava el seient davanter ha mort després que el vehicle en què viatjava s’hagi sortit de la carretera C-63 per motius que es desconeixen. La seva companya de viatge, la conductora, ha patit ferides menys greus. El succés s’ha registrat a tres quarts de dues de la tarda.

Finalment, un motociclista ha mort al migdia a la carretera B-224, a Sant Esteve Sesrovires, en un xoc entre dos cotxes i una motocicleta.

Port de Tarragona