L’home que va acabar amb la vida del sergent de la Policia Local de Gavà no serà jutjat

El jutge que instrueix el cas ha ordenat l'arxiu provisional de la causa, ja que considera que el processat pateix un trastorn mental que li impedeix conèixer ni tan sols de què se l'acusa.

Imatge dels moments previs a la detenció. / Mossos

El detingut per la mort del sergent de la Policia Local de Gavà, Antonio López, podria no anar a la presó. El jutge que instrueix la causa ha decidit arxivar provisionalment el cas, per considerar que Jorge C.C., acusat d’haver disparat amb un subfusell contra dos agents d’aquest cos, pateix un trastorn mental, informa el TSJC. El jutge considera que l’investigat ja patia aquesta malaltia quan va cometre el fet. Així que, després d’aquest arxiu provisional, el detingut podria quedar en situació de llibertat provisional, encara que el més probable és que ingressi en un centre psiquiàtric on es faria un seguiment del seu estat mental. Si en algun moment es produís un canvi en l’afecció que pateix, que segons el jutge, fa que ni tan sols sigui conscient dels fets dels quals se l’acusa. No obstant això, Jorge C.C. posseeix obertes dues causes obertes per un homicidi en un bar de Vilanova i la Geltrú, així com un altre que va tenir com a escenari una casa de Miami Platja.

Port de Tarragona