El jutge deixa en llibertat provisional a l’acusat de matar amb una arma blanca a un altre home durant una baralla a Cubelles

El jutjat d’instrucció 7 de Vilanova i la Geltrú, en funcions de guàrdia, ha rebut avui al detingut en relació a la mort d’un home a Cubelles la setmana passada, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La magistrada, d’acord amb la informació de què disposava en l’atestat policial i tenint en compte que la Fiscalia no ha sol·licitat cap mesura cautelar, ha decretat la llibertat provisional per al detingut, amb la mesura cautelar de compareixences mensuals al jutjat. També s’ha pres declaració avui a dos testimonis.

La causa està oberta pels delictes d’homicidi imprudent i lesions amb instrument perillós. Les diligències es seguiran al jutjat d’instrucció 6 de Vilanova que és el competent per seguir amb la instrucció per data de fets.

Port de Tarragona