Els Mossos detenen in fraganti dos lladres a una empresa de Reus a la que havien entrat per una finestra

Uno de los delincuentes se había ocultado entre unos matojos en el exterior y el otro se encontraba dentro. Ambos entraron a las instalaciones rompiendo una ventana.

Agents dels Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial dos homes de 26 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, als que van detenir mentre robaven a l’interior d’una empresa de la capital del Baix Camp. Se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a les 13.00 h quan el responsable d’una empresa situada al municipi de Reus va alertar als mossos que havia vist dos homes entrant a l’immoble. Ràpidament, diverses patrulles es van adreçar a l’empresa i van contactar amb l’home. Així, els mossos van comprovar que algú havia forçat la tanca principal d’accés i havien trencat una finestra per entrar a l’edifici.

Mentre una patrulla comprovava l’interior de l’empresa, altres dotacions van fer recerca pels voltants. Gràcies a la informació aportada pel responsable, els mossos van localitzar un individu amagat en una zona de matolls. Posteriorment, els agents que estaven fent comprovacions a l’interior de la nau van localitzar al segon detingut, l’home de 42 anys, amagat sota uns taulells de fusta. Segons les comprovacions que va fer després el responsable de l’empresa, els detinguts havien preparat material per a endur-se’l. Els detinguts, que acumulen 24 antecedents la majoria per delictes contra el patrimoni, han passat aquest matí a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona