La policia busca a Viena a un individu que ha apunyalat a quatre persones a dues zones de la ciutat i ha fugit

La Policia austríaca informa d’un succés relacionat amb un individu que s’ha donat a la fuga després apunyalar a tres persones al centre de Viena, que han quedat ferides de gravetat. Un gran nombre d’agents de Policia recorren la ciutat a la recerca del fugitiu, del qual es té una descripció facilitada pels testimonis. Dues dones i un home van ser les víctimes, actualment ingressades en centres hospitalaris de la ciutat. L’atac s’ha produït a la plaça Nestroyplatz, a prop del barri jueu i en les proximitats de l’estació U1.

AMPLIACIÓ: Minuts després, s’ha registrat un altre ferit en una altra zona de la ciutat, Prater Stern, segons informa la policia vienesa. L’agència austríaca de notícies, APA, relata que els ferits són una família composta pels dos pares i la filla. Segons la mateixa font, va utilitzar una navalla plegable. La parella i la seva filla es trobaven a la porta d’un conegut restaurant japonès quan l’individu els ha atacat sense raó aparent. El pare va patir, a més de les ferides per l’arma blanca, un atac al cor que les unitats d’emergència van atendre a l’arribar al lloc.

Un gran nombre d’unitats policials busquen per la ciutat a l’individu, que podria no haver actuat en solitari.

Port de Tarragona