Investiguen un incendi que ha arrasat part de la central de Bombers a Catalunya de matinada

Els Bombers investiguen l’origen d’un incendi que ha destruït aquesta matinada una planta de la central de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, ubicada a Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès. L’incendi ha estat detectat pels Bombers a les 02.44 h i ha fet mobilitzar 17 dotacions. El foc, les causes del qual encara es desconeixen, ha quedat controlat als volts de les 04.00 h i totalment extingit als volts de les 07.00 h. Les flames han fet col·lapsar la coberta de l’edifici, i en l’incendi no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

La planta afectada, de 450 metres quadrats de superfície, acollia les dependències dels grups operatius i de l’Auditoria de Serveis dels Bombers de la Generalitat. Com a mesura preventiva, els Bombers han recomanat no utilitzar la primera planta de l’edifici.
La planta afectada, de 450 metres quadrats de superfície, acollia les dependències dels grups operatius i de l’Auditoria de Serveis dels Bombers de la Generalitat. Com a mesura preventiva, els Bombers han recomanat no utilitzar la primera planta de l’edifici.

Port de Tarragona