Un veí de Banyeres del Penedès mor al sortir de la via el ciclomotor que conduïa

Un pare i un fill van perdre la vida en un altre accident. Viatjaven amb moto quan van xocar contra un camió a la Roca del Vallès.

En esta vía, a pocos metros del núcleo de Banyeres, se produjo el accidente. /GM.

Un veí de Banyeres del Penedès ha mort aquest matí després de sortir de la via el ciclomotor que conduïa. El succés ha passat a la carretera TP-2124 dins el mateix terme municipal on vivia la víctima de l’accident, J.A.R.Y, de 36 anys i de nacionalitat espanyola, informa el Servei Català de Trànsit. L’emergència ha estat atesa per quatre patrulles de Mossos d’Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Es tracta de la tercera víctima que es produeix en 48 hores amb un succés de sinistralitat viària relacionada amb una motocicleta, ja que ahir van morir dos ocupants d’un d’aquests vehicles que va xocar contra un camió a la Roca del Vallès. L’accident es va produir a la via BV-5105 minuts després de les vuit del vespre. Els morts són J.C.V., un home de 45 anys i el seu fill, de 16 anys, que l’acompanyava en el vehicle. Tots dos veïns de la localitat de Santa Anges de Malanyanes. La via va quedar tallada fins a la una de la matinada.